Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (3.63 secunde)
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M.
In dimineata zilei de 17.11.2011, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, ai Sectiilor 6, 7 si 8 - Biroul de Investigatii Criminale si Criminalistic, cu sprijinul Serviciului Special de Interventie Rapida, au efectuat patru perchezitii domiciliare in Bucuresti la locuintele lui D.
Daca vedeti un parcagiu, sunati la 021/9540 Foarte buna initiativa Primariei Sectorului 1 in parteneriat cu Primaria Muicipiului si Politia Locala de a declara razboi parcagiilor. ... pentru un loc de parcare in Sectorul 1 sa sune la Politia Locală
Daca vedeti un parcagiu, sunati la 021/9540 Foarte buna initiativa Primariei Sectorului 1 in parteneriat cu Primaria Muicipiului si Politia Locala de a declara razboi parcagiilor.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 s-au sesizat cu privire la faptul ca reprezentantul unei societati comerciale cu sediul social in sectorul 4, C.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, solicita sprijin in vederea depistarii unei minore, care, la data de 28.12.2011 a disparut de la domiciliu.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Serviciul Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale - IGPR si al echipelor SPIR - Politia Capitalei, au efectuat perchezitii domiciliare la noua adrese din Bucuresti si Judetul Ilfov.
Politia Rutiera Prahova a primit vineri puternica masina si a testat-o deja pe DN1, in zona Dispeceratului de Monitorizare a Traficului de la Barcanesti.
La actiune au participat 400 de lucratori de la Politia Rutiera, ordine publica, investigatii criminale, investigarea fraudelor, interventie rapida si Politia Transporturi.
Anual au fost sesizate, in medie, in 2009 si 2010, aproximativ 98.000 infractiuni, arata statisticile furnizate B365.ro de catre Politia Municipiului Bucuresti.
Politia a fost sesizata de unul din profesorii de la Scoala din Chiciora care a observat ca au fost lipite un numar de patru afise electorale electorale in unitatea de invatamant. ... Cel care a anuntat politia este de la PD-L", a mentionat primarita Maria Vasilescu.
Voi cere despagubiri dupa ce politia va stabili cine este vinovat", a spus unul dintre pagubiti. ... Politia va stabili cauzele", a declarat seful operatiunii de la ISU Drobeta.
Vezi cine este femeia care a agresat un sofer in Dorobanti Politia a reusit sa o identifice si sa o prinda pe femeia care, joi, in jurul orelor 12,00, a agresat un barbat in urma unui incident in trafic in Piata Dorobanti.
"De ce nu era politia rutiera acolo?", a spus Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, la B1TV. ... Pe mine nu m-a oprit niciodata politia, dar iti vine acasa amenda!
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis.
Si, mai important decat orice, fii foarte atent la tot ce se intampla in jurul tau â€" daca simti ca ceva nu e in regula, nu ezita sa chemi Politia.
"Dreptul la protest nu este dreptul la anarhie". La Tel Aviv, politia a folosit grenade si tunuri de apa pentru a linisti multimea.
Adica Politia Rutiera nu iti va face nimic. ... Sunt sanse ca Politia sa considere ocolirea limitatoarelor care, de obicei, are loc pe trecerea de pietoni, inclusiv o intoarcere in loc nepermis si sa-ti mai suplimenteze amenda.
Din cauza mirosului, un localnic a crezut ca batranul a murit in casa si a alertat Politia. ... Daca vecinul sau nu ar fi alertat Politia, cel mai probabil batranul ar fi murit in propria casa, de frig si de foame.
google-analytics.com